Rijbewijs

Bij Arko Rijopleidingen start je altijd met een proefles. Door middel van deze proefles kan je kennismaken met jouw instructeur en de auto. Tegelijkertijd geeft ons dit de mogelijkheid om jou beter te leren kennen. Wanneer je besluit om het rijbewijs bij Arko Rijopleidingen te behalen, dan ontvang je de proefles gratis.

Starten vanaf 16,5 jaar

Als je 16,5 bent mag je beginnen met praktijklessen, het zogenaamde 2toDrive. Dankzij 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Voor alle eisen en verdere uitleg verwijzen wij je naar de site 2toDrive. externe link toevoegen

Veilige toekomst op de weg

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Bij ons gaat het erom dat je verantwoord en veilig leert autorijden. De vorderingen worden bijgehouden via de PlanGo - Leerling App zodat je gestructureerd wordt voorbereid op het praktijkexamen en je zelf ook via jouw mobiel je vorderingen kunt bijhouden.

Ons doel is te zorgen dat je met zo weinig mogelijk lessen klaar bent voor het praktijkexamen.

PlanGo - LeerlingApp


Impressie

  • gefeliciteerd Fleur Thiebau

  • gefeliciteerd Lorenzo Smits

  • gefeliciteerd Tess Knijnenburg

  • gefeliciteerd Jorne Persoon

  • gefeliciteerd Rick Grootscholten

  • gefeliciteerd Britt Boekestijn

gratis proefles klik hier
Indien je besluit jouw rijopleiding bij Arko te volgen. Als je het bij de proefles houdt is deze slechts € 30,-